DORA JURANKO

Objavljeno: 17. 10. 2017. Podijeli na

Još od malena, Dora je bila hiperaktivno dijete. Oduvijek je znala da će biti aktivna cijeli život – na Kineziološki fakultet ju je uputila starija sestra Ana (tad još niti ne znajući), koja joj je pričala razne dogodovštine s faksa i prepričavala što sve rade tamo. Dora se odmah zaljubila i odlučila da će jednog dana biti kineziolog, baš kao i njena seka – što je i postala!
Tražeći pravi sport, okušala se u raznim sportskim granama (odbojka, atletika, hrvanje, futsal), no na kraju se “smirila” uz njezan FloDance kojeg, između ostalog, vodi u Vjezbaonici.
Dora je inače ponosna Varaždinka, četvrta po redu od “klinaca” Juranko, te ima svoju najdražu polovicu – mlađu blizanku Gogu. S 10 godina je prvi put postala teta, a sad već ima 3 nećaka i 2 nećakinje, tako da je uvijek veselo doma. 🙂
Dora obožava klopu – slano, slatko; sve, stalno i svugdje. Voli pjevati, plesati, slušati glazbu, odlaziti na koncerte, družiti se s njenim najbližima, biti u prirodi i duuugo šetati.
Najveća sreća joj je kada vidi osmijeh vježbaca tijekom i nakon treninga; tada zna da je nekom uljepšala dan nečim što i sama obožava – pokretom.
Dorina supermoć je njen zarazni, iskreni osmijeh i ogromna energija kojom će potaknuti i najumornijeg vježbača da da sve od sebe i istinski uživa u treningu. Također, Dora ima sjajne osobine vođe i divno ju je imati u timu. Neki stariji vježbači su ju prepoznali kao “drugu Jelenu”. Mislim da su obje ponosne na tu usporedbu!